fbpx
andrei solomon

Adresă Cabinet

Online

+40 749 022 963

08:00 - 19:00

Program

L-V: 08:00 - 19:00

Podcasturi Romanesti de Psihologie

podcasturi romanesti

Mi-am propus să fac o sinteză a podcasturilor pe care le-am găsit până acum pe teme de psihologie. Menționez că nu este un top, ci o listă și sunt într-o ordine aleatorie.

Voi începe cu MindArchitect. Aș băga mâna în foc să menționez că sigur ai auzit de acest podcast până acum. Se concentrează pe partea de neuropsihologie și explică din această perspectivă diferite stări (de exemplu: explică despre stres, despre somn, despre învățare). 

Continui cu podcastul Jocurile Minții, realizat de Raluca Anton. Are trei sezoane, în care abordează anxietatea, relațiile romantice și acum, în cel de-al treilea sezon are o serie de interviuri.

Eropedia este un podcast dedicat subiectelor mai picate din viața sexuală a persoanei. Abordează aceste „tabuuri” într-o dinamică interesantă. Am ascultat câteva episoade și am rămas să ascult până la final. 

Pe același numitor, de abordare a subiectelor profunde, am dat de podcastul Pătratul Roșu. Am făcut cunoștință recent cu el și încă nu am o opinie formată despre el. Dar uitându-mă la invitați și la temele abordate, mă face să-l recomand mai departe.

Sumar voi recomanda câteva podcasturi noi de care am dat recent și observ că-și propun să crească. Ia un loc, realizat de echipa de la Atlas, La Psiholog,  Mental Health for România, Echilibru Pentru Suflet, realizat de Tania Dihel.

Și la final, menționez Podcastul Reflecții, la care lucrez de aproximativ un an. Unde abordez acele întrebări existențiale cărora le caut  răspunsuri trecute prin filtrul psihologic. 

Sunt sigur că mi-au scăpat alte podcasturi, de ceea, dacă observi că nu este sau sunt menționate cele pe care le asculți scrie-mi în comentarii și voi actualiza lista. 

EXPLOREAZĂ

NEWSLETTER

EXPLOREAZĂ

Abonare newsletter

Îți place ce ai citit până acum și ai dori să primești informațiile înainte de a apărea pe site?