fbpx
andrei solomon

Adresă Cabinet

Online

+40 749 022 963

08:00 - 19:00

Program

L-V: 08:00 - 19:00

Participarea | Mindfulness

Bună,

Cum se prezintă săptămâna ta? Ai reușit să te concentrezi pe partea de descriere zilele trecute?

Pentru mine a fost un pic mai simplu să încep să folosesc cuvinte pentru a spune ceea ce observ. Sper că a fost un exercițiu care te-a ajutat.

Acum îți propun să trecem la ultima etapă din această secțiune. Urmează Participarea.

Ce implică asta? Este un exercițiu de aprofundare a lucrurilor ce sunt în preajma ta. De exemplu, aș vrea să te concentrezi pe ceea ce faci acum. În cazul meu, sunt pe un scaun.

Ce ar implică participarea în acest caz? 

Să mă concentrez pe senzația pe care o simt din această poziție: cum se simte corpul meu în zona spatelui, cât de drept stau, cum se simte zona șezutului, cum mă susține scaunul astfel încât nu ajung pe jos și așa mai departe.

Exemplele pot fi foarte diverse. Poți lua absolut orice. Când ești în pat, te poți concentra pe suprafața moale sau tare a saltelei, pe senzația pe care ți-o oferă așternuturile. Poziția în care stă capul când se află pe pernă. Sau când ești la alergat. Te concentrezi pe senzația pe care o simți atunci când piciorul drept vine în contact cu asfaltul și apoi piciorul stâng. Modul în care mâinile sunt pe lângă corp.

Sunt curios să aflu ce vei alege să practici în următoarea săptămână și dacă observi ceva schimbări de când ai început să practici. Scrie-mi în comentarii cum te simți când exersezi!

EXPLOREAZĂ

NEWSLETTER

EXPLOREAZĂ

Abonare newsletter

Îți place ce ai citit până acum și ai dori să primești informațiile înainte de a apărea pe site?