fbpx
andrei solomon

Adresă Cabinet

Online

+40 749 022 963

08:00 - 19:00

Program

L-V: 08:00 - 19:00

Întâlniri de Networking pentru Psihoterapeuți

grup networking psihoterapeuti

Îmi propun să creez o comunitate de psihoterapeuți care să vorbească despre munca pe care o facem, să vedem ce sprijin este necesar și să mai petrecem timp de calitate.

Această comunitate va fi dezvoltată în Iași (îmi vine un pic mai simplu să lucrez la fața locului și dacă va fi interes pentru ceva online, rămâne de văzut).

Îmi place mult conceptul de Bizz.Club și aș vrea să-l adaptez în pași mici către psihoterapeuți. În ultimii ani am simțit o lipsă de ghidare ca profesionist, ce ar urma să fac și mereu trebuia să întreb pe cineva cum se descurcă și ghici ce: s-ar putea să nu știe, că este ceva nou.

De aceea, vreau să dezvolt ideea unui club, de psihoterapeuți, care să se ajute. O să fie un proiect în lucru, pe care-mi propun să-l îmbunătățesc pe parcurs. 

Întâlnirile vreau să aibă loc în diferite locații, în funcție de nevoile noastre. În momentul de față începem ușor să ne adunăm și să avem primele întâlniri. Mi-aș dori să fie întâlniri lunare sau la două luni pentru 90-120 de minute.

Te poți alătura persoanelor care își doresc deja să facă asta prin completarea formularului de mai jos.

EXPLOREAZĂ

NEWSLETTER

EXPLOREAZĂ

Acesta este formularul de înscriere la grupul de networking pe care îmi propun să-l organizez în Iași pentru psihoterapeuți. Este un proiect pe care doresc să-l dezvolt de-a lungul timpului și voi menține predominant legătura pe grupul de Whats app.

Vei primi un răspuns în cel mult 24 de ore din momentul completării.

Abia aștept să ne cunoașteam și să dezvoltăm un grup de specialiști în zona Iași-ului.

Newsletter-ul Specialistului

Vrei să fii la curent cu informații din domeniul psihologiei?

Înscrie-te la Newsletter!